Nieuws Limburg Duizenden zitjes uit Lommel voor megazaal

Duizenden zitjes uit Lommel voor megazaal

Duizenden zitjes uit Lommel voor megazaal

Seda Paleis 12 HeizelIn Paleis 12 van de Heizel in Brussel is zopas een gloednieuwe zaal met 18.000 plaatsen geopend. Het is de bedoeling dat er sportwedstrijden, grote congressen, massaspektakels en concerten in georganiseerd worden. De bezoekers die op zittend de evenementen volgen, zullen zich kunnen neervleien op stoelen uit Lommel. De telescopische tribune en de stoeltjes werden immers geïnstalleerd door Seda Seating Europe. Het bedrijf van zaakvoerder Jimmy Djoos, dat vanuit 3 locaties actief is in 30 landen wereldwijd, is erg blij met deze spraakmakende referentie.

In Brussel dienden evenementen van deze omvang plaats te vinden op locaties als Vorst Nationaal, dat de grote parkeerproblemen en de slechte bereikbaarheid met de metro als nadelen heeft. Vandaar dat Brussels Expo op eigen kracht geïnvesteerd heeft in de nieuwe accommodatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.