Nieuws Limburg Dumoulin opent brikkendepot in Genk

Dumoulin opent brikkendepot in Genk

Dumoulin opent brikkendepot in Genk

De familiale steenbakkerij Dumoulin Bricks uit Roeselare gaat in Genk een nieuw depot openen. Doel is vooral een kostenbesparing te realiseren. De bakstenen worden vanuit Roeselare naar een schip vervoerd, waarna ze in Genk uit het water worden gehaald voor verdere distributie. Een lading via de waterweg vervangt 50 vrachtwagens.

driessen lost schipDumoulin Bricks startte 3 jaar geleden met een nieuwe fabriek in Roeselare. Het depot in Genk is de eerste uitbreiding van het territorium. Daarvoor gaat Dumoulin samenwerken met het Genkse bedrijf Driessen, dat instaat voor de logistiek in het depot. Bedoeling is dat handelaars in bouwmaterialen uit Limburg, Nederland, Luik, maaar ook Vlaams-Brabant en Antwerpen, hier hun bestellingen komen ophalen. Met het project zijn ook een aantal nieuwe jobs gemoeid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.