Nieuws Limburg Edibo breidt uit met vierde vestiging

Edibo breidt uit met vierde vestiging

Edibo breidt uit met vierde vestiging

Aannemingsbedrijf Edibo uit Lommel is naarstig op zoek naar een nieuwe vestigingsplaats in de regio Antwerpen-Gent. De klasse 7-aannemer, die pas een tweede MBO achter de rug heeft, kondigt de plannen aan ter gelegenheid van de 40ste verjaardag.

Edibo heeft vandaag naast het hoofdkantoor in Lommel, vestiging in Eindhoven en in het Waalse Fernelmont. “Momenteel zijn we bezig met de uitbouw van onze business unit voor de regio Antwerpen-Gent”, zegt Dirk Paerewyck, die na een MBO eerder dit jaar, het management vormt met mede-eigenaars Jo Boonen en Danny Ulenaers. “Het doel is om stevige funderingen uit te zetten in het centrum van het land en zo onze ambities voor de toekomst kracht bij te zetten.”

Die ambitie vertaalt zich in de focus op grotere, industriële projecten voor multinationals. “De afgelopen 40 jaar hebben we een veel expertise opgebouwd in quasi alle industriële sectoren”, stelt Jo Boonen. “Toch vonden we dat er iets miste”, vult Danny Ulenaers aan. “We willen ons verder onderscheiden op vlak van unieke, complexe projecten en deze specifieke expertise almaar meer gaan uitspelen binnen een grotere markt. We blijven onze vele kmo-klanten trouw, maar zullen onze naam nadrukkelijker verbinden aan grotere industriële spelers en multinationals, waaronder de petrochemische en farmaceutische bedrijven.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle V. 2021-10-25 16:41:03

Veel succes verder.

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.