Eef en Niels gaan nu ook detacheren

Spidehr: dat is de veelzeggende naam van een nagelnieuwe dienstverlener voor de detachering van gespecialiseerde hr-profielen. De onderneming komt uit de koker van Eef Possemiers en Niels Prys van HCM.

Bedrijven beseffen meer dan ooit dat de juiste mensen aantrekken en behouden een noodzakelijke investering is die rendeert", zeggen Eef Possemiers en Niels Prys, die bij HCM 15 jaar ervaring in de rekrutering van talent hebben verzameld. "Daar moeten alle formules in onze sector toe bijdragen. Detachering is daar één van. Met Spidehr zetten we hier volledig op in, zodat we bedrijven kunnen ondersteunen in hun volledige hr-cyclus."

“Die detachering kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de nood van de organisatie", aldus nog Eef en Niels. "Bij kleinere bedrijven zien we vaak dat ze niet de mogelijkheid hebben om te investeren in een eigen hr-medewerker. Voor hen kunnen we structureel en op lange termijn ondersteuning bieden vanaf 1 dag per week. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een Spidehr in te huren als tijdelijke vervanging of bij verhoging van de capaciteit. Maar ook projectmatig bijten we graag onze tanden ergens in vast om een bepaalde hr-oplossing snel op de wereld te krijgen. En dat zonder enige administratieve zorg voor onze klanten."

Moederbedrijf HCM zal in functie van de klant, op zoek naar naar het ideale hr-profiel om te detacheren. "De kleur van de kat maakt niet uit, als ze maar muizen vangt", stelt het duo. Met Spidehr hopen ze nu snel het vertrouwen van de markt te winnen en potentiële hr-professionals warm te maken om de gerichte detacheringsopdrachten te aanvaarden. "Omdat we moeite doen om de onderneming van de klant, inclusief de bedrijfscultuur, te doorgronden en dit te matchen met een specifiek hr-profiel uit onze database, staan we garant om mooie succesverhalen te faciliteren."