Nieuws Limburg Een coronaproof kantoor? Dat kan ook duurzaam!

Een coronaproof kantoor? Dat kan ook duurzaam!

Een coronaproof kantoor? Dat kan ook duurzaam!

Eén aanspreekpunt voor een kantoorinrichting van A tot Z. Al 10 jaar lang toont Buropix zijn meerwaarde voor diverse klanten, gaande van de kmo in de buurt tot multinationals met filialen over de grenzen. Ook tijdens corona toonde het bedrijf uit Hamont-Achel zijn meerwaarde en vandaag zit er zelfs een duurzaam en slim alternatief voor plexiglas-oplossingen aan te komen.

In 2011 start Rob Lukkesen Buropix op. Na lang mee te draaien in de wereld van kantoorinrichting, wilde hij zijn eigen visie uitdragen en klanten optimaal begeleiden met zijn advies en ervaring. Buropix groeide daarmee snel uit tot een vast aanspreekpunt voor klanten die hun kantoor willen (her)inrichten of op zoek gaan naar nieuw kantoormeubilair. Meedenken, adviseren, ontwerpen, leveren en plaatsen. Zelfs het vervangen van tapijt, schilderwerken of kleine verbouwingen behoren tot het takenpakket via een sterk netwerk van specialisten.

Maar de slogan van Buropix luidt niet voor niets supports your office topics. Een kantooromgeving gaat verder dan enkele tafels en een paar stoelen. Het omvat de volledige inrichting met oog voor esthetiek, ergonomie, werksfeer en productiviteit. Akoestiek en verlichting vormen daar een belangrijk onderdeel van.

“Het liefst ga ik ter plaatse om kennis te maken met de ruimte. Door de opgebouwde ervaring zie ik snel waar er opportuniteiten liggen. Op basis van mijn advies en de feedback van klanten, slaan we aan het ontwerpen en creëren we een realistische 3D-visualisatie. Zo is de klant volledig mee in het project. En zo zetten we er verder onze schouders onder, tot de oplevering.”

Kort op de bal

Tijdens de coronacrisis wist Buropix snel te schakelen. Voor de heropstart hadden vele bedrijven immers nood aan hygiëneschermen. Om los op tafel te zetten, een rijdend model of eentje op maat.

“In eerste instantie denk je op korte termijn om zo snel mogelijk je klanten op weg te helpen. Via plexiglas-oplossingen zijn we daar in geslaagd. Al zijn zulke oplossingen goed op korte termijn. Het inzetten van hygiëneschermen zal echter – en jammer genoeg – niet van korte duur zijn. Daarom zijn we overtuigd van het belang om toe te werken naar duurzamere alternatieven.”

Een duurzaam alternatief

Een alternatief met veiligheidsglas bijvoorbeeld: beter bestand tegen krassen en makkelijker te onderhouden. “En zo zijn er nog tal van mogelijkheden. Gestoffeerde panelen bijvoorbeeld. Dat levert niet alleen de gewenste barrière op, maar draagt ook bij tot een aangename akoestiek.”

Naar zulke akoestische en duurzame oplossingen gaat Buropix steeds op zoek, maar daarover meer in een volgend dossier.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.