Nieuws Limburg Boef brengt boef in een box

Boef brengt boef in een box

Boef brengt boef in een box

Na jaren in de foodsector, lanceren de Limburgse mama’s Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicolaï hun bedrijf Boef. Het gaat om een foodbox die klaargemaakte Vlaamse klassiekers en seizoensgebonden gerechten bevat.

“We hebben beiden een jong gezin, een drukke job en dus weinig tijd”, zegt Hannelore. “Eten maken kost veel tijd en afhaal is niet altijd even gezond. Ik miste een concept waarbij je gewoon lekker, evenwichtig eten op tafel kan toveren, zonder een enorme berg werk te verzetten.”

“Het huidige thuisleveringsaanbod mist bovendien lekker en kwalitatief fruit”, vult Hannah aan. “Thuis zijn we enorme fruitliefhebbers, maar het ontbrak me aan tijd om naar de winkel te gaan. Ik droomde ervan om wekelijks een heerlijk assortiment fruit voor de deur te zien.” En zo komen beide ideeën samen met Boef: “In onze Boefbox zit telkens een menu dat op een laagdrempelige manier kan besteld worden. Geen ingewikkelde schotels, maar herkenbare klassiekers en seizoengebonden ontdekkingen. Lekker én gezond. De fruitbox is een extraatje, dat zorgt voor de vitaminen.”

Initieel zijn de leveringen beperkt tot Zuid-Limburg. “We zien wel tot waar we geraken, we willen op een duurzame organische manier groeien. Thuislevering is niet vanzelfsprekend en niet gratis, en we hebben natuurlijk niet de resources van een grote multinational.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Svea S. 2021-04-09 06:08:06

Super initiatief! Jullie gaan dat goed doen 👍

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.