Nieuws Limburg Een hele boterham: een nieuwe editie van ons magazine!

Een hele boterham: een nieuwe editie van ons magazine!

Een hele boterham: een nieuwe editie van ons magazine!

Jawel, het nieuwe Made in Limburg Magazine is klaar, met tal van boeiende reportages, interviews en interessante weetjes. Om het hele magazine te lezen, kan je klikken op deze link, vervolgens de cover aanklikken en dan bladeren doorheen alle artikels. We sommen ze ook even apart op, zodat je via de link in de omschrijving, ook rechtstreeks naar het artikel van jouw keuze kunt gaan, en vervolgens de andere items kunt ontdekken!

– Als CEO Binnenstebuiten hadden we een openhartig gesprek met Christa Jouck, bezieler van Officenter en serieel ondernemer pur sang.

– Nicky Vankets is internationale top als kledingontwerper. Zijn carrière als ondernemer verliep tot dusver met veel vallen en opstaan. Hij is blij eens zijn verhaal te kunnen vertellen.

– Wat zijn uw zakelijke prioriteiten voor 2018? En waar zou onze overheid volgens u dit jaar vooral mee bezig moeten zijn? Je vindt het in deze grafieken.

– U weet het misschien niet, maar tal van bedrijven schakelen privédetectieves in om personeelsleden, mede-aandeelhouders of concurrenten te schaduwen. In een interview met diverse Limburgse ‘private eyes’ vertellen zij over hun werkzaamheden.

Jean-Claude Van Rode was vele jaren de grote baas van de socialistische vakbond in Limburg. Nadien stapte hij over naar het bedrijfsleven. Vandaag is hij met pensioen, en blikt hij even terug op zijn actieve loopbaan.

– Traditioneel presenteren we u in dit magazine een fotoreportage. Deze keer was onze fotograaf te gast op de nieuwjaarsreceptie van de Noord-Limburgse Ondernemersclub.

– Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit? Wat zal u allemaal aan de infrastructuur moeten veranderen om uw medewerkers tevreden te houden en nieuw talent aan te trekken? Jo Peters van Deusjevoo geeft een voorzet.

– Nadat hij verlamd geraakte aan de onderbenen vertrok Bilzenaar Stany Appermont met hebben en houden naar Bali. Daar kreeg hij de ondernemersmicrobe te pakken, met veel succes!

– Logistiek: het draait in alle ondernemingen al eens in de soep. Via diverse projecten helpt POM Limburg om de logistiek in Limburgse KMO’s te optimaliseren. Hier lees je hoe.

– We bekijken iedere editie een product waarvan je niet zou denken dat het in Limburg wordt gemaakt. Zoals de elektrische gitaren die in Hamont-Achel op maat gefabriceerd worden…

– Het Autosalon is net achter de rug. Misschien hebt u nog een suggestie nodig om een nieuwe bedrijfswagen te kiezen? Onze autojournalist somt de nieuwste mogelijkheden voor u op!

– En dan is er nog de column om af te sluiten. Worden de exotische dieren die overal in Limburg opduiken speciaal gekweekt om de bouw van wegen en bedrijven tegen te houden?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.