Nieuws Limburg Een opleiding in de schoonmaak? Dat blijft plakken!

Een opleiding in de schoonmaak? Dat blijft plakken!

Een opleiding in de schoonmaak? Dat blijft plakken!

Het beroep van schoonmaker of schoonmaakster is een knelpuntberoep. De vraag naar goed poetspersoneel is groot, zeer groot. De VDAB helpt bedrijven in die sector met opleidingen op maat. Zo kreeg Bieke een job bij ITZU dankzij enkele specifieke opleidingen van de VDAB.

“Wij bieden zowel cursussen en workshops aan voor poetshulpen bij bedrijven als poetshulpen voor particulieren. Met deze opleiding spelen we kort op de bal en op maat van de klant”, zegt Gerry Thoné van VDAB.

“Dankzij die opleidingen kunnen we ons personeel snel en efficiënt bijschaven waar nodig”, zegt Simon Machkour van ITZU. “En dat is zowel positief voor de poetshulp als voor ons als bedrijf.”

Hulp nodig bij het vinden van personeel? Daarvoor kan je bij VDAB terecht. Hoe en wat lees je op deze website.

VDAB verzekert, organiseert en bevordert in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.