Nieuws Limburg Een totale HR-ontzorging: ITZU schakelt versnelling hoger

Een totale HR-ontzorging: ITZU schakelt versnelling hoger

Een totale HR-ontzorging: ITZU schakelt versnelling hoger

Met de blik op people business bewijst ITZU zich al langer als totaalpartner voor diverse diensten in de Benelux, onder meer op HR-vlak. Om daarin verder te excelleren, bundelen Itzu Career en Itzu Training nu de krachten. De gezamenlijke missie? Ondernemingen van alle groottes volledig ontzorgen in hun HR-uitdagingen. “Competenties en talenten op de werkvloer vormen de rode draad”, vertelt Guido Houben, operationeel directeur van Itzu Career en Itzu Training.

Talenten ontdekken

Van assessment & development, outplacement, professionele coaching en carrièrecoaching tot strategische opleidingspartner. ITZU heeft het allemaal in huis om bedrijven bij te staan in hun zoektocht en ontdekking van talent.

“Als bedrijf of organisatie kan je aan de hand van een adequate meting te weten komen hoe bestaande of nieuwe medewerkers scoren op het vlak van competenties, motivaties, waarden, mentale gezondheid en betrokkenheid”, legt Guido Houben uit. “Daarvoor maken we gebruik van een combinatie van diepte-interviews, wetenschappelijk onderbouwde tests en interactieve oefeningen. Op die manier komen we niet alleen het potentieel van deze medewerkers te weten, maar leer je ook de ontwikkelingsmogelijkheden kennen. Bouwstenen voor de toekomst, zeg maar.”

Itzu Career maakt ook gebruik van MyMindScan, een kwalitatieve online tool die de mentale gezondheid van werknemers wetenschappelijk meet en in kaart brengt. “Deze korte en eenvoudige test levert kostbare inzichten op en geeft het rendement van veerkracht-verhogende initiatieven een aanzienlijke boost.”

Bedrijfsambities waarmaken

Door het ontwikkelen van een impactvol opleidingsbeleid enerzijds en via opleidingen rond leiderschap, communicatie, sales, professionele vaardigheden en excellentie & welzijn anderzijds biedt Itzu Training het nodige duwtje in de rug om bedrijfsambities te verwezenlijken.

“Daarvoor kunnen we rekenen op zorgvuldig geselecteerde en gescreende trainers en coaches. Zij werken een aanpak op maat uit en versterken professionals met praktische inzichten die hen toelaten om iedere dag beter te doen.”

Uitblinken op menselijk vlak

Dien je als bedrijf afscheid te nemen van een werknemer of is een heroriëntatie van iemands professionele carrière nodig? Ook dan kan je als bedrijf het verschil maken via outplacement en loopbaanbegeleiding. “We maken er onze missie van om professionals hun veranderproces helpen door te komen. Op een positieve manier, zodat er geen verliezers, maar alleen maar winnaars zijn.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.