Nieuws Limburg Eén van 8 Europese expertiselabels voor T&M Solutions

Eén van 8 Europese expertiselabels voor T&M Solutions

Eén van 8 Europese expertiselabels voor T&M Solutions

Test & Measurement Solutions uit Hasselt heeft het certificaat van ‘Gold Alliance Partner’ in het domein ‘Vision Specialty’ ontvangen van National Instruments. Dit is een erkenning die slechts 8 bedrijven in Europa op de kast kunnen zetten.

belichting t&msKoen Schoofs, Sales Manager, licht toe: “Om dit certificaat te behalen, moet je als bedrijf aan een aantal strenge criteria voldoen. Niet alleen de bedrijfsgrootte en de omzet spelen een rol, maar ook de aanwezigheid van een minimum aantal geschoolde ‘visiespecialisten’ is belangrijk. Die zorgen met de juiste belichtingstechnieken voor optimale meetresultaten. Daarnaast moet je een aantal stevige referenties kunnen voorleggen. Het behalen van dit certificaat is de bevestiging van onze uitstekende expertise en onze jarenlange ervaring als systeemintegrator.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.