Nieuws Limburg Eerst joggen, dan boodschappen afhalen

Eerst joggen, dan boodschappen afhalen

Eerst joggen, dan boodschappen afhalen

Het sportmarketingbureau Golazo uit Beringen heeft een akkoord gesloten met warenhuisketen Colruyt. Wie gebruik maakt van hun app Start2Run verdient punten, en die kunnen ingeruild worden voor de servicekost bij Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt. “Door te joggen bespaar je dus tijd bij het winkelen”, aldus zo redeneren ze in Beringen.

Geen tijd, dat is het meest gehoorde excuus om niet te sporten. Want er moeten nog 1001 andere dingen gebeuren, zoals boodschappen doen. Die drogreden wil Bob Verbeeck van Golazo de wereld uit helpen. De gebruikers van zijn Start2Run-app (186.000 in België) kunnen door het loopschema te volgen, vrije trainingen af te werken of andere doelstellingen te behalen, punten sparen. Die punten vervolgens ingeruild worden voor een beloning, zoals bij Colruyt. Wie vandaag online zijn boodschappen bestelt bij hun dienst Collect&Go, kan mits betaling van een servicekost, de klaargezette goederen meteen ophalen. Maar als die servicekost wegvalt omdat de joggers hun ingeruilde punten gebruiken, verlaagt de drempel om van de boodschappendienst gebruik te maken. En zo verliezen de sporters dus minder tijd om boodschappen te doen, en hebben ze meer tijd om bijvoorbeeld te gaan joggen… Goed voor de gezondheid, goed voor de portemonnee: goed bekeken van Verbeeck!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.