Nieuws Limburg Eerste nieuwe DAF is voor Gielen

Eerste nieuwe DAF is voor Gielen

Eerste nieuwe DAF is voor Gielen

Philip Gielen, afgevaardigd bestuurder van Gielen Transport, Recyclage en Containers uit Genk, heeft zopas de allereerste DAF-truck van de nieuwe generatie in ontvangst mogen nemen. “Een primeur voor België”, zo laat leverancier TTL (Houthalen-Helchteren) weten.

Voor de kenners: XF 480 FAN 6×2, zo werd de vrachtwagen van DAF gedoopt. “Hij verschilt vooral van alle voorgangers door de enorme zuinigheid”, zegt Guy Stulens van TTL. “Daardoor is het voertuig milieuvriendelijk en tegelijk economisch. Een onmiskenbaar voordeel.”

De eerste van deze reeks zal voortaan vertrekken en toekomen in Genk. “Dit type van voertuigen past perfect onze strategie”, zegt Philip Gielen van Gielen Transport, Recyclage en Containers. “De afvalberg wordt steeds groter. Als firma die betrokken is bij dit proces, nemen we onze verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk op een duurzame manier hiermee om te gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.