Nieuws Limburg Eerste paal voor Porsche in Paal

Eerste paal voor Porsche in Paal

Eerste paal voor Porsche in Paal

In de nieuwe KMO-zone Korkdries in Paal-Beringen is zopas de eerste paal geplaatst voor de nieuwe Porsche-concessie die hier in maart 2015 moet opengaan. Hasselaar Thierry Brialmont, gedelegeerd bestuurder van Porsche Center Verellen in Geel, investeert hier zo’n 6 miljoen euro. De vestiging moet vooral de Limburgse (en Kempense) klanten bedienen, aangezien het luxemerk tot dusver nog geen officiële concessie in onze provincie heeft.

Porsche Edibo PaalDe nieuwe showroom heeft een vloeroppervlakte van 850 m2, meer dan het dubbele van de huidige vestiging. De groeiende belangstelling voor Porsche is de oorzaak van de nieuwbouw. Het design is, volledig volgens de richtlijnen, voorgeschreven door het hoofdkantoor van Porsche in Duitsland. Met als meest in het oog springende kenmerk, de prachtige parabool in de aluminium gevel. Aannemingsbedrijf Edibo uit Lommel zal dit project realiseren samen met D+A Consult en MaMu Architecten.

Het is niet de eerste keer dat Edibo met Porsche samenwerkt. In Drogenbos werd al een nieuwe werkplaats met kantoren gebouwd, en ook in Mechelen wordt eind van het jaar een volledig nieuw Porsche Centre opgeleverd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.