Nieuws Limburg Eerste virtuele industriebeurs van de Benelux

Eerste virtuele industriebeurs van de Benelux

Eerste virtuele industriebeurs van de Benelux

Omdat het even niet anders kan, maar ook omdat het in de toekomst vele voordelen heeft, organiseren de jonge Limburgse ondernemers Jorg Hendrikx en Sven De Donder volgende week woensdag de eerste Virtual Industry Fair 4.0. Met een virtueel bezoek langs diverse standen en diverse infosessies met topsprekers, moet de virtuele technologiebeurs een alternatief vormen voor alle soortgelijke fysieke events die door de crisis in het water zijn gevallen.

Het is op woensdag 10 juni dat Jorg en Sven de virtuele beurs op het getouw zetten. “Het gaat om de eerste in zijn soort in de hele Benelux”, aldus de fiere initiatiefnemers. “Productiebedrijven die in het post-coronatijdperk het best kunnen inspelen op de veranderingen in de markt, zullen de winnaars van de crisis zijn. En wees maar zeker: technologie en digitale transformatie zullen hier een grote rol in spelen.”

Net zoals fysieke vergaderingen zijn vervangen door virtuele meetings, willen Jorg en Sven de klassieke beurzen plaats laten ruimen voor de digitale evenknie. “Het is veel efficiënter om online diverse leveranciers te bezoeken en interessante contacten te leggen. We organiseren tevens op de beurs lezingen, waar nieuwe technologieën worden verduidelijkt. We zijn er rotsvast van overtuigd dat vanachter een laptop dezelfde beleving kan gecreëerd worden als een echt beursbezoek. Bovendien scheelt de deelname heel wat in prijs voor standhouders, én voor bezoekers, want zij mogen gratis binnen.”

De Virtual Industry Fair 4.0 vindt plaats op 10 juni van 10u tot 19u. Wie een kijkje wil nemen kan een gratis ticket afhalen op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer