Nieuws Limburg Efficiënt, verfrissend en isolerend (ver)bouwen: maak kennis met Iso-Façade

Efficiënt, verfrissend en isolerend (ver)bouwen: maak kennis met Iso-Façade

Efficiënt, verfrissend en isolerend (ver)bouwen: maak kennis met Iso-Façade

Met meer dan 21.000 geregistreerde renovatievergunningen vorig jaar is renoveren populairder dan ooit. Al is het vaak tijdrovend en brengt het een heleboel bouwzorgen met zich mee. Maar met de ontwikkeling van Iso-Façade biedt Nelissen Steenfabrieken een snelle en verfrissende oplossing. “Het gaat om een handig systeem dat isolerend werkt en in geen tijd een nieuwe look aan de gevel geeft”, vertelt Roberta Melis, marketing- en communicatiemanager bij Nelissen.

Niet alleen voor renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen, maar ook voor nieuwbouw vormt Iso-Façade een totaalsysteem dat zowel door de doe-het-zelver als de vakman geplaatst kan worden. Zo wordt tegen de gevel de isolatie verlijmd en vastgeschroefd met schroefpluggen. Hierop wordt de lijmmortel aangebracht om nadien de steenstrips te bevestigen en indien nodig te voegen.

“Er kan creatief worden omgegaan met ons volledige gamma stenen. De steenstrips kunnen ook verticaal worden geplaatst om een speels effect te creëren. De visuele meerwaarde in combinatie met de warmte-isolatie maakt het een erg aantrekkelijk systeem”, aldus Melis.

Nelissen Steenfabrieken is al 4 generaties lang fabrikant van gevelstenen en gevelisolatiesystemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.