Nieuws Limburg Egberghs exporteert nu ook naar de VS

Egberghs exporteert nu ook naar de VS

Egberghs exporteert nu ook naar de VS

Manon-24Een lokale drukkerij die producten naar de Verenigde Staten exporteert? Het kan. Egberghs in Hasselt heeft een project voor fotografe/kunstenares Manon Wethly zien uitgroeien tot een internationaal exportgebeuren. “Manon Wethly fotografeert onder meer objecten die in de lucht worden geworpen,” vertelt Gert Vroonen van Egberghs. “Het zijn heel kunstzinnige beelden die wereldwijd belangstelling krijgen. Ons werd gevraagd om deze beelden af te drukken op diverse dragers, zoals posters, canvas, gadgets, enzovoort. Daarnaast hebben we meteen ook de hele webshop voor Manon Wethly gemaakt. We doen dus de prints, maar ook de verpakking, verzending en administratieve afhandeling. Op die manier verzenden we dus onze producten naar landen als de VS. Een heel positief verhaal, vinden wij. Als je ziet hoeveel gadgets en andere producten uit het Verre Oosten naar België worden verstuurd, zijn wij heel fier om in de andere richting succes te kunnen boeken.”

Egberghs heeft intussen nog een project voor de exportmarkt, want Antletics, het boek met versrijmpjes van auteur Johan Veldeman, heeft intussen de oversteek naar Groot-Brittannië gemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.