Nieuws Limburg Eigen frustratie groeit uit tot handig ICT-product

Eigen frustratie groeit uit tot handig ICT-product

Eigen frustratie groeit uit tot handig ICT-product

Cre8 Websolutions (Lees: create) uit Dilsen-Stokkem is een jong ICT-bedrijfje dat in 2011 van start ging met het bouwen van websites. Naarmate het klantenbestand groeide, steeg de frustratie bij de jonge ondernemers Thomas Houben en Jo Lemmens over de administratieve formaliteiten. “Offertes en facturen maakten we aan de hand van Excel-bestanden, maar erg handig was dat niet,” weet Thomas Houben nog. “We hadden eveneens moeite om onze klantengegevens te bewaren. Vandaar dat we uit frustratie zijn gestart met een eigen applicatie te bouwen, waarin al deze functies vervat zitten. Op die manier is CoManage ontstaan, een programma om facturen te maken, klanten te beheren, offertes op te stellen en een agenda bij te houden.”

foto_comanage_teamAndere bedrijven zagen het product, en toonden al snel interesse in een eigen versie. “Op die manier hebben we CoManage verfijnd tot een toepassing die voor elke KMO nuttig kan zijn,” zegt Houben nog. De makers ervan zijn erg ambitieus. “We geloven dat hier potentieel in zit om in het buitenland te gaan verkopen. Maar eerst willen we uiteraard graag ondernemers uit de directe omgeving een oplossing bieden.” CoManage is voor wie zich voor 1 maart registreert, een jaar lang helemaal gratis om uit te testen. Daarna betaal je 199 euro als je ermee verder wil.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.