Nieuws Limburg Eindelijk: Porsche komt naar Limburg!

Eindelijk: Porsche komt naar Limburg!

Eindelijk: Porsche komt naar Limburg!

Als alles volgens plan verloopt, opent in het voorjaar van 2015 de eerste officiƫle Porsche-concessie in Limburg. Hasselaar Thierry Brialmont, die afgevaardigd bestuurder is van Porsche Centre Verellen in Geel, is na vele jaren van intensief lobbywerk erin geslaagd om met goedkeuring van de invoerder een stuk bouwgrond te kopen in Beringen.

“Het is zo dat de locatie in Geel veel te klein is geworden,” vertelt Thierry Brialmont. “Waar we aanvankelijk alleen de bedoeling hadden om hier de 911, Boxter en Cayenne te verkopen, zijn er intussen veel modellen bijgekomen. Bovendien komt volgend jaar de nieuwe Porsche Macan op de markt, waardoor we een extra verkoop van 50 procent verwachten. Parallel hiermee moeten we ook onze werkplaatsen uitbreiden. Vandaar de beslissing om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.”

thierry brialmont 2Aan de autosnelweg E313 in Beringen heeft Verellen een stuk industriegrond gekocht. Daar zal – als alle goedkeuringen van Porsche in Duitsland binnen zijn – tegen de lente van 2015 een gloednieuwe toonzaal met atelier en kantoren worden gebouwd. “Ik ben echt heel gelukkig dat Porsche dan echt officieel in Limburg zal vertegenwoordigd zijn,” aldus nog Thierry Brialmont. “Geloof me vrij, het was niet zo evident.” De zaakvoerder heeft ook al een idee voor een nieuwe naam die de vestiging zal krijgen. “Daar communiceren we over als alle documenten definitief zijn,” besluit hij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.