Nieuws Limburg ElaN en BestBuro slaan de handen in elkaar

ElaN en BestBuro slaan de handen in elkaar

ElaN en BestBuro slaan de handen in elkaar

De Limburgse bedrijven ElaN Languages en BestBuro slaan de handen in elkaar en voegen hun expertise samen om zo hun trainingsaanbod uit te breiden.

ElaN is een talenbureau dat al 20 jaar B2B-taaltrainingen op maat verzorgt. BestBuro daarentegen geeft computer- en communicatieopleidingen voor het bedrijfsleven. Bedoeling van de samenwerking is dat beide bedrijven hun opleidingsaanbod aan elkaar ter beschikking stellen. De twee partijen zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe samenwerking een win-winsituatie is.

Wim Vanschooren , Managing Director bij ElaN Languages: “Dankzij de samenwerking met BestBuro kunnen we onze B2B-klanten meer bieden dan alleen taaltrainingen. Cursisten kunnen tegelijk profiteren van het opleidingsaanbod van BestBuro. Zo evolueert ons aanbod naar een one-stop oplossing voor bedrijven die de vaardigheden van hun medewerkers willen aanscherpen.”

Elke Stultjens , zaakvoerder bij BestBuro: “Als opleidingscentrum streven we altijd naar kwaliteit en de grootste klantentevredenheid. Het bewijs is dat we drager zijn van het Qfor-label. Net zoals ElaN Languages. Daarom dat we hen als een geschikte partner zien om onze klanten ook kwaliteitsvolle taaltrainingen aan te bieden.”

Het opleidingsprogramma ‘Business Training à la carte’ is het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking. Daarbij kan de klant een opleidingspakket naar eigen keuze samenstellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.