Nieuws Limburg ElaN sluit big deal af met Kluwer

ElaN sluit big deal af met Kluwer

ElaN sluit big deal af met Kluwer

Taalleverancier ElaN Languages uit Heusden-Zolder heeft een partnership afgesloten met Kluwer Opleidingen. De uitkomst is een dienst die LanguagePro heet. De toepassing zorgt voor individuele taallessen, maar dan 100% online.

Concreet: Wie bij Kluwer een opleiding volgt in de verkoop of managementondersteuning, zal die kunnen uitbreiden met een module van vijf interactieve, online taalsessies Frans of Engels.

ElanMet de gezamenlijke opleiding spelen beide partners hun sterktes ten volle uit. “Kluwer Opleidingen leert sales professionals om commercieel efficiënter te zijn,” aldus Peter Vaes van ElaN Languages. “Dat is hun kracht. Wij bij ElaN Languages doen waar wij goed in zijn: die verkopers leren verkopen in een andere taal.”

Eerder dit jaar sloot ElaN Languages al een partnership af met het Hasseltse HR-dienstenbedrijf Thalento, waarbij de online assessments die Thalento organiseert, kunnen aangevuld worden met een online taaltest van ElaN Languages. Bedrijven krijgen zo een nog completer profiel dat niet alleen de prestaties, motivatie en competenties van de kandidaat in kaart brengt, maar ook zijn taalniveau.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.