Nieuws Limburg “Elk bedrijfsgebouw heeft onderhoudsboekje nodig”

“Elk bedrijfsgebouw heeft onderhoudsboekje nodig”

“Elk bedrijfsgebouw heeft onderhoudsboekje nodig”

Bouwbedrijf Mathieu Gijbels geeft voortaan bij de oplevering van ieder gebouw een onderhoudsboekje mee. “Net zoals een auto die om de zoveel kilometer moet nagekeken worden, is het belangrijk om regelmatig na te gaan of er mankementen zijn in een gebouw”, zegt Herman Verwimp. “Met een checklist kunnen alle onderdelen worden onderzocht en eventueel hersteld, zodat de levensduur van het gebouw wordt verlengd.”

The Maintenance Book, zo heet het boekje dat Gijbels verdeelt bij klanten. “Wanneer we spreken over onze gezondheid, is het beter om te voorkomen dan te genezen. Welnu, hetzelfde geldt voor een bedrijfsgebouw. Een regelmatig onderhoud werkt preventief en verlengt de levensduur. Zo kan de klant langer genieten van zijn gebouw, beschikt hij over een uniek visitekaartje voor bezoekers, en biedt hij een inspirerende werkplek voor de medewerkers.”

In het boekje staan richtlijnen voor het onderhoud van bedrijfsgebouwen. “Het is een bundeling van jarenlange ervaring met het oplossen van vragen en noden van onze klanten”, aldus nog Verwimp. “Hoe reinig ik sandwichpanelen? Hoe voorkom ik beschadiging aan mijn betonpanelen? Wat te doen bij lekken in mijn dak? Hoe verlaag ik het risico op storingen bij automatische deuren? Enzovoort. De bedoeling is dat de klanten aan de hand hiervan zelf de handen uit de mouwen steken of een beroep doen op onze onderhoudsdienst, die met plezier de problemen komt wegwerken. Op die manier zorgen we er samen voor dat het bedrijfsgebouw na 10 jaar nog steeds in zeer goede conditie zal verkeren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.