Nieuws Limburg Ellen Joncheere na 6 jaar weg bij Fremach

Ellen Joncheere na 6 jaar weg bij Fremach

Ellen Joncheere na 6 jaar weg bij Fremach

De Diepenbeekse spuitgieterij Fremach International is zijn CEO kwijt. Ellen Joncheere houdt het voor bekeken en stapt over naar HRD Antwerp (Hoge Raad voor Diamant). “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, zegt ze.

Ze hoort zeker thuis in onze rubriek Straffe Madammen: Ellen Joncheere. Begin 2014 werkte ze nog als CEO van afvalverwerker Sita (Suez), toen ze werd getipt als nieuwe baas van de NMBS. Dat verhaal ging niet door, waarna ze door Roland Duchâtelet werd aangesteld als CEO van Fremach. De multinational met hoofdkantoor in Diepenbeek, is gespecialiseerd in componenten voor de auto-industrie. Duizenden werknemers maken vooral onderdelen in kunststof, die vervolgens met elektronica en bedrading worden afgewerkt tot integrale panelen voor grote autoconstructeurs.

Joncheere legde er een mooi parcours af. Maar nu kiest ze dus zelf voor een nieuwe werkgever. Op 20 januari gaat ze aan de slag bij HDR Antwerp, de gekende organisatie die sinds 1973 actief is in de certificering van geslepen diamant, het organiseren van (diamant)opleidingen en de ontwikkeling en verkoop van technologische apparaten voor de diamantsector.

“Na zes jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn ervaring in verschillende sectoren, alsook de transformatie van deze bedrijven aan sterk veranderde marktomstandigheden, zullen me helpen om HRD Antwerp te laten groeien en zijn marktpositie te verstevigen”, zo laat ze nog optekenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.