Nieuws Limburg Ellen, Lisbeth en Sofie kunnen de MA van het jaar worden

Ellen, Lisbeth en Sofie kunnen de MA van het jaar worden

Ellen, Lisbeth en Sofie kunnen de MA van het jaar worden

Dé sterren van de werkvloer? Dat zijn de Management Assistants… Ieder jaar wordt de allerbeste van Limburg verkozen op de Management Assistant Day. Op 18 april wordt restaurant Slagmolen bekendgemaakt of Sofie Ceuppens, Lisbeth Vangronsveld, dan wel Ellen Van Weehaege met de grootste onderscheiding naar huis gaat.

Iedereen is het eens: Management Assistants, zoals secretaressen al sinds jaar en dag genoemd worden, krijgen niet altijd de waardering die ze verdienen. “Ze zijn steeds vriendelijk, altijd behulpzaam en als niemand het weet, zal dit manusje-van-alles de klus wel klaren”, weet Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. Ze verdienen het dus om extra in de bloemetjes te worden gezet. In nagenoeg alle bedrijven zullen op 18 april de pralines, cava en Bongo-bonnen uit de bureaulades getoverd worden. Voor één van de drie genomineerden, hangt er nog een groter cadeau in de lucht:

– Sofie Ceuppens van het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder, wordt door haar collega’s omschreven als “een stille, maar drijvende kracht en bruggenbouwer die samen met ons grenzen verlegt.”

– Lisbeth Vangronsveld, werkzaam bij Vestio in Hasselt, krijgt dit compliment: “Ze is een geweldig klankbord voor iedereen op kantoor en denkt steeds twee stappen vooruit.”

– Ellen Van Weehaege van VVS uit Hasselt, verdient de prijs omdat “ze rust en structuur brengt in ons groeibedrijf, en boordevol goede ideeën zit.”

De onafhankelijke jury maakt het verdict dus over enkele weken bekend in restaurant Slagmolen. Spannend!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.