Nieuws Limburg Els Rogiers (Hulsterheide) wint LIVIA-Award

Els Rogiers (Hulsterheide) wint LIVIA-Award

Els Rogiers (Hulsterheide) wint LIVIA-Award

Els Rogiers van Dierenartsenpraktijk Hulsterheide in Tessenderlo is de winnares van de 10e LIVIA-Award. Met deze onderscheiding wil Unizo-Limburg een stimulans geven aan het vrouwelijk ondernemerschap in Limburg.

Els Rogiers leidt sinds 1988 een innovatieve en trendsettende praktijk voor kleine huisdieren in Tessenderlo. Ze startte als eenmanszaak in de schuur van een huurhuisje. Ondertussen is ze zaakvoerster van een groepspraktijk met 4 dierenartsen, 4 dierenartsassistenten en 1 jobstudent.

Els RogiersWe citeren uit het juryverslag: “Doordat het aantal dierenartsen toeneemt en het aantal huisdieren afneemt, moeten ook dierenartsen zich meer en meer onderscheiden. Op het gebied van service is deze praktijk een trendsetter met een 24/7 bereikbaarheid en het efficiënte afsprakensysteem garandeert minimale wachttijden. Maar ook op medisch gebied zet de praktijk de toon, onder andere omdat ze koploper zijn op vlak van kijkoperaties. Els begrijpt ook dat investeren en bijscholen van levensbelang zijn voor een bloeiende praktijk en probeert haar patiënten altijd dat tikje extra te bieden. Dit door middel van: seniorenavonden, EHBO-lessen, een webshop, etc. Daarnaast vindt ze nog energie om management te doceren aan de diergeneeskundefaculteit in Merelbeke. De laureate heeft nog bouwplannen en wil een moderne, nieuwe praktijk bouwen. Eentje waar extra ruimten worden voorzien, zoals: een ruimte om afscheid te nemen, een ruimte voor kinesitherapie, een extra labo etc.”

Els Rogiers haalde het voor de andere genomineerden: Veerle Berx van Acro Bedding, Lut Wyers van Cocomo en Hildegard en Veerle Reyskens en Reyskens Schoenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.