Nieuws Limburg Elza Vandebos is meest verdienstelijke werkgever

Elza Vandebos is meest verdienstelijke werkgever

Elza Vandebos is meest verdienstelijke werkgever

Elza Vandebos van bouwbedrijf Vandebos uit Alken, is door een jury van Bouwunie Limburg verkozen tot meest verdienstelijke werkgever van 2014. De prijs werd vrijdagavond uitgereikt in de Versuz. Ze haalde het nipt van 4 andere genomineerden, met name Davy Swennen uit Neeroeteren, Kris Langers uit Maaseik, Carlo Genné van Gecadak uit Diepenbeek en Johan Nijst van Nijst Natuursteen uit Munsterbilzen.

Het familiebedrijf Vandebos in Alken bestaat al meer dan 85 jaar. Het was de vader van Elza Vandebos die in de beginjaren evolueerde van schrijnwerker tot algemeen aannemer. Daarna gingen de kinderen het bedrijf leiden en werden er stelselmatig grote stappen vooruit gezet. Haar broers en mede-oprichters van het bedrijf, Robert en Guido Vandebos, overleden kort na elkaar in het voorjaar van 2012. Op dat moment werd de structuur hertekend. Elza bleef wel actief in het bedrijf, maar benoemde gelijktijdig Staf Jacobs en Krijn Henrotte tot gedelegeerd bestuurder. Daarnaast werd de overgang naar de derde generatie voltooid met de benoeming tot bestuurders van August Jacobs, Auguste Vandebos en Marcel Jacobs.

Vandebos BouwbedrijfAls vertegenwoordiger van de tweede generatie, die intussen het operationele roer dus uit handen heeft gegeven, is deze prijs voor Elza Vandebos (rechts op de foto) ook een soort Lifetime Achievement Award voor haar hele professionele carrière.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.