Nieuws Limburg En de beste General Manager is: de nieuwe van Ordingen!

En de beste General Manager is: de nieuwe van Ordingen!

En de beste General Manager is: de nieuwe van Ordingen!

De digitale restaurantgids Foodtaster heeft zopas enkele onderscheidingen uitgereikt aan rasechte horecaprofessionals. De hoofdprijs voor beste General Manager gaat naar Yannick Bouts, die na zijn passage bij La Butte aux Bois en Château de Vignée (van Hasselaar Christian Teunissen) heel recent aan de slag ging bij Kasteel Ordingen in Sint-Truiden.

De Foodtaster Award voor beste General Manager wordt uitgereikt aan -en hou u vast- “een bijzondere persoon in de hospitality sector, die staat voor een professionele en klantvriendelijke aanpak in grote en kleinere projecten, die streeft naar perfectie met aandacht voor detail, én naar het motiverend aansturen van een team in functie van een geslaagde totaalbelevenis voor elke gast”.

Waar zo’n talent moet worden gezocht? In het Kasteel Ordingen, waar Yannick Bouts op 1 oktober is neergestreken. De prestigieuze onderscheiding werd maandagavond officieel uitgereikt aan de 41-jarige Hasselaar. De oorkonde zal vast en zeker een mooi plaatsje krijgen in het prachtige complex van de familie Sleurs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.