Nieuws Limburg En de winnaar is…

En de winnaar is…

En de winnaar is…

Als je weldra op deze website flitsende reclame van Teelen Slaapcomfort ziet voorbijkomen, is het niet omdat zaakvoerder Davy Teelen een grote zak geld onder één van zijn matrassen heeft gevonden. Teelen Slaapcomfort is door een onschuldige hand uitgeloot als winnaar van onze campagne ‘Fier op Limburgse ondernemers’. Daarmee wint de zaak uit Neeroeteren (Maaseik) een publiciteitscampagne op Made in Limburg.

“En daar ben ik heel blij mee, want het zijn toch heel onzekere tijden”, zegt Davy Teelen. “Nu de winkel opnieuw open is, kunnen we gericht advies geven, en dat is belangrijk. Het sociaal contact tijdens de lockdown heb ik wel gemist, zowel in de winkel als bij de leveringen.” Toch heeft Davy Teelen niet stilgezeten. “We hebben de afgelopen maanden de diverse aspecten van onze business kunnen evalueren en waar nodig enkele bijsturingen gedaan. We hebben bovendien werk gemaakt van een aantal dingen die voorheen waren blijven liggen. Zo is onze Facebook-pagina nu up-to-date en kunnen we veel gerichter onze klanten informeren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.