Nieuws Limburg Encon bestelt 25 Audi's tegelijkertijd

Encon bestelt 25 Audi's tegelijkertijd

Encon bestelt 25 Audi's tegelijkertijd

Het Genkse ingenieursbureau Encon heeft het volledige wagenpark van Ford vervangen door nieuwe Audi’s. Het jonge dienstverlenende bedrijf bestelde maar liefst 25 stuks in één keer. “We kozen destijds heel bewust voor Ford, omdat zij hier produceren en wij iedere dag het grote belang van industriële productie ervaren,” zegt General Manager Robin Bruninx van Encon.

De switch naar Audi is even bewust. “Ook zij produceren nog in België, en zowel invoerder D’ Ieteren als concessiehouder Delorge-Peerlings zijn klant bij ons,” legt Bruninx uit. Hij weerlegt dat de huidige economische crisis niet de aangewezen periode zou zijn om fors te investeren in een nieuw wagenpark. “De globale kost per kilometer ligt lager dan vroeger, terwijl deze wagens bij het personeel en bij de klanten hoger gepercipieerd worden. Ook het verbruik is gunstiger. De gekozen modellen hebben bovendien ook nog een zeer gunstige CO2-uitstoot, twee factoren waar ons bedrijf, als energiebesparend adviesbureau, vanzelfsprekend extra gevoelig voor is. De optelsom van meer comfort, een gunstigere milieubalans, minder kosten en een sterke uitstraling hebben voor ons de doorslag gegeven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.