Nieuws Limburg Encon wint en wordt uniek in Europa

Encon wint en wordt uniek in Europa

Encon wint en wordt uniek in Europa

De Europese Commissie heeft zopas tijdens de 8e Internationale Conferentie voor Energie-efficiëntie in Frankfurt de winnaars van de Greenlight Awards 2014 bekendgemaakt. Bij de 7 Europese winnaars van deze prestigieuze award hoorde ook het Oost-Vlaamse EOC-Group, en dit als resultaat van een energie-studie en uitvoering door het Genkse bureau Encon. Het is als voor de derde keer dat een klant van Encon deze onderscheiding in de kast mag zetten, wat meteen een unicum is in Europa.

GreenLight award Robin BruninxHet Green Light Programma van de Europese Commissie wil bedrijven en organisaties overtuigen om energievriendelijke verlichting te plaatsen in hun gebouwen. “Te weinig bedrijven beseffen dit, maar relightingprojecten kunnen onvoorstelbare besparingen opleveren, met terugverdientermijnen van minder dan 2 jaar,” zegt Davy Beuls, Manager Contracting bij Encon. “De investeringen betalen zichzelf in geen tijd terug, besparen energie en het milieu, terwijl er letterlijk geld én energie vrijkomt voor hun corebusiness. Het is eigenlijk nauwelijks te begrijpen dat vele bedrijven aarzelen om dit soort investeringen uit te voeren. Bedrijven als EOC verdienen dan ook alle respect omdat zij wel de stap zetten naar een milieuvriendelijk en financieel interessant alternatief.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.