Nieuws Limburg Energiecenter Geuns versterkt management voor een zekere groei

Energiecenter Geuns versterkt management voor een zekere groei

Energiecenter Geuns versterkt management voor een zekere groei

Energiecenter Geuns uit Hechtel-Eksel heeft een nieuwe zaakvoerder. Lommelaar Bas Dirx heeft zich via een LBO (Leveraged Buy Out) ingekocht in het bedrijf en zal samen met Mike Geuns de verdere groei in hernieuwbare energietechnieken realiseren. “Een noodzakelijke stap,” aldus Mike Geuns. “Door de snelle en aanhoudende groei tot dusver, was het onmogelijk om tegelijk nieuwe stappen voorwaarts te zetten, daarbij het overzicht te behouden en het management alleen uit te oefenen. Met Bas Dirx, een 38-jarige ingenieur, aan het roer van de firma, is nu een stevige basis gelegd voor de toekomst. Bas heeft zijn sporen reeds verdiend in diverse industriële bedrijven. Hij komt dus beslagen op het ijs. Dat hij ook aandeelhouder is geworden, geeft bovendien meer zekerheid op lange termijn aan klanten en medewerkers.”Geuns-new

Mike Geuns zelf zal zich voortaan meer focussen op de B2B-markt en daar zijn ervaring in de schaal werpen. Energiecenter Geuns telt vandaag 12 medewerkers, en ambieert door de nieuwe impulsen om snel bijkomende aanwervingen te doen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.