Nieuws Limburg Engelen & Partners gaat op in groter geheel

Engelen & Partners gaat op in groter geheel

Engelen & Partners gaat op in groter geheel

Engelen & Partners, één van de grotere accountantskantoren van Limburg, ressorteert voortaan onder de vleugels van Moore Stephens Belgium. Officieel gaat over een ‘verregaande onderlinge samenwerking’, waarbij wel de diverse vennootschappen (Engelen & Partners NV in Hasselt en Rediger en F.A.K.L. in Herent) nu deel uitmaken van Moore Stephens Belgium.

De acquisitie gebeurt vooral om de geografische spreiding in Vlaanderen gestalte te geven. Moore Stephens Belgium heeft al een kantoor in Hasselt (gebouwen van TV Limburg), maar mikt groter qua regionale dekking in Limburg. Een eerdere poging tot samensmelting met Van Havermaet, werd in 2012 na een vrijage van 6 maanden afgeblazen.

Met Engelen & Partners haalt Moore Stephens er in één klap zo’n 37 accountants en belastingspecialisten bij. Dit versterkt de positie als grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.