Nieuws Limburg Enige asbestverwijderaar wil omzet vervijfvoudigen

Enige asbestverwijderaar wil omzet vervijfvoudigen

Enige asbestverwijderaar wil omzet vervijfvoudigen

Welgeteld eentje is er in Limburg: een firma die mét licentie van de federale overheid, asbest mag ophalen en verwerken. ACLS (Asbest Cleaning Services) uit Leopoldsburg smeedt het ijzer als het heet is: de omzet van 500.000 euro dit jaar moet in 2018 zijn geklommen tot 2,5 miljoen.

ACLS is een geesteskind van zaakvoerders Werner Willemoons, Jo en Wim Van Pée. In augustus dit jaar viel de erkenning in de bus als officieel asbestverwijderaar van de FOD Waso. En meteen kreeg het bedrijf enkele mooie opdrachten voor de kiezen, zoals de sloop van een varkensstal in Koersel, de verwijdering van asbest in de bedrijfshallen van IKO Sales in Ham, en heel recent nog de opruiming na brand in de voormalige discotheek Ritz.

“Dat we de erkenning op zak hebben, legt ons uiteraard geen windeieren”, aldus de zaakvoerders. “De problematiek is actueel en de vraag naar gespecialiseerde bedrijven erg groot. Hierdoor kunnen we sterk groeien. We willen het personeelsaantal (momenteel 6 mensen) op termijn verdubbelen. Qua omzet mikken we voor 2018 op 2,5 miljoen euro, wat een vervijfvoudiging is van wat we dit jaar verwachten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.