Nieuws Limburg Epihunter en 2imagine mogen naar Parijs

Epihunter en 2imagine mogen naar Parijs

Epihunter en 2imagine mogen naar Parijs

Twee Limburgse bedrijven zijn door Netwerk Ondernemen geselecteerd om een intensief groeitraject van 6 maanden af te leggen. Onderdeel daarvan is een stage in Parijs, waar Epihunter en 2imagine gerichte contacten kunnen leggen met investeerders, potentiële klanten en bedrijven.

Epihunter is het bedrijf van Tim Buckinx (foto) dat technologie ontwikkelt om aanvallen van epilepsie te detecteren. De Hasseltse start-up heeft al heel wat internationale interesse losgeweekt en wil nu grote stappen voorwaarts zetten.

Die ambitie hebben ook Jos Claes en Jo Heylen van 2imagine, een softwareplatform waarmee grafische bestanden zoals logo’s, huisstijl, advertenties, enzovoort in de cloud bewaard worden en eenvoudig kunnen gedeeld worden, bijvoorbeeld door diverse diensten van een bedrijf.

Beide groeibedrijven zullen, samen met 5 andere Vlaamse toppers, een half jaar intensief begeleid worden via het programma Boost Me van Netwerk Ondernemen. “De voorbereiding doen ze zelf. Wij zijn eerder facilitator en zorgen voor de juiste connecties”, zegt (Limburger) Gert Gijbels, afgevaardigd bestuurder van Netwerk Ondernemen. “Als de kandidaten concreet duidelijk te maken waar ze nood aan hebben en wat hun vraag is, zorgen wij voor de experten die hen zullen helpen. Het is een tweerichtingsverkeer om optimaal resultaat te behalen.”

Het internationale gedeelte van het traject zal plaatsvinden in Parijs. “Daar kunnen de 7 deelnemers gericht contacten leggen met investeerders, potentiële klanten en andere bedrijven die hen van dienst kunnen zijn”, aldus Gert Gijbels. Ze zullen ook kunnen pitchen voor The Family, een Europees ondernemersplatform met heel wat waardevolle contacten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.