Nieuws Limburg Epihunter neemt blitzstart van 50.000 euro

Epihunter neemt blitzstart van 50.000 euro

Epihunter neemt blitzstart van 50.000 euro

Imec, ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiehub op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie, heeft 6 nieuwe start-ups geselecteerd voor het acceleratorprogramma ‘imec.istart’. Daarbij ook Epihunter, het veelbelovende Hasseltse bedrijfje van Tim Buckinx (ook CPO van Joyn) en Niki Driessen. Naast een initiële investering van 50.000 euro, mag Epihunter de komende 6 tot 18 maanden ook gebruik maken van allerhande ondersteunende faciliteiten, zoals professionele coaching, workshops en begeleiding.

Epihunter ontwikkelt digitale toepassingen die epilepsiepatiënten ondersteunen in het dagelijkse leven. De technologie zorgt ervoor dat de signalen van een nakende aanval gedetecteerd worden en zowel de patiënt als de omgeving gewaarschuwd wordt als de epilepsie de kop opsteekt. Het jonge bedrijf wil de ondersteuning van Imec gebruiken om de waardevolle oplossingen in de markt te zetten en uit te groeien tot een stabiele, gezonde onderneming.

Bij de 6 nieuwkomers in het Imec-programma, is ook Onlinewerkrooster.be, een beginner uit Balen, net over de provinciegrens. Samen met Epihunter volgt dit bedrijf het Bryo-traject voor veelbelovende start- en scale-ups bij Voka Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.