Nieuws Limburg Er is er eentje jarig: 2.316 keer proficiat!

Er is er eentje jarig: 2.316 keer proficiat!

Er is er eentje jarig: 2.316 keer proficiat!

De medewerkers van Voka Limburg doorkruisen op dit moment de hele provincie om cadeauboxen uit te delen aan Limburgse bedrijven die een jubileum vieren. Voorzitter Karin Van De Velde en gedeputeerde van Economie en POM-voorzitter Tom Vandeput mochten de spits afbijten bij de oudste jubilarissen: Bank Degroof Petercam (150 jaar) en Nelissen Steenfabrieken (100 jaar).

“Onze leden-ondernemingen vieren maar liefst 2.316 jubileumjaren”, zegt Karin Van De Velde. “Tijdens de coronacrisis is nog maar eens duidelijk geworden dat die jaren ook onze welvaart waarborgen. Vandaar dat de jubilarissen zich aan een verrassing mogen verwachten. Na het succes van vorig jaar, waarin we door corona genoodzaakt waren om ons fysiek feestmoment te vervangen door de thuislevering van een bijzondere cadeaubox, leveren onze eigen medewerkers opnieuw zo’n box af bij de jarige bedrijven. We vinden het belangrijk om dicht bij onze leden te staan en dat willen we via deze weg nog eens benadrukken.”

En ook Tom Vandeput is blij dat er cadeaus mogen uitgedeeld worden: “De ondernemingen die vandaag worden gevierd, zijn een toonbeeld van volgehouden ondernemingszin. Decennialang leveren ze een bijdrage aan de Limburgse welvaart en werkgelegenheid. Mijn welgemeende felicitaties en dank voor het afgelegde parcours. Het sterkt mij in de overtuiging om nog sterker te investeren in een aantrekkelijke bedrijfs- en investeringsomgeving en in slimme en duurzame economische groei.”

Christel Linssen (Voka) ging langs bij Elke Stultjens van het 10-jarige BestBuro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.