Nieuws Limburg Eric Dupain neemt de kop in Heers

Eric Dupain neemt de kop in Heers

Eric Dupain neemt de kop in Heers

Eric Dupain wordt de nieuwe voorzitter van Unizo Heers. Op 1 januari 2019 treedt de 50-jarige zaakvoerder van communicatiebedrijf De Broodplank in de voetsporen van Paul Boelen, die de afgelopen 9 jaar voorzitter was van de ondernemersvereniging. De nieuwe voorzitter, bij een breed publiek gekend als journalist, wil met zijn enthousiasme “de ondernemers uit Heers prikkelen, inspireren en samenbrengen”.

Tijdens een ledenvergadering werd Eric Dupain zopas unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. “Paul Boelen had laten uitschijnen dat onze afdeling misschien nood had aan een nieuw gezicht en iemand met frisse ideeën”, zegt Eric Dupain. “Ik ben vervolgens met hem aan tafel gaan zitten en heb hem mijn ambities kenbaar gemaakt. Nadat ik ook van de andere leden de steun kreeg, ben ik er vol voor gegaan. Ik wil samen met een team van ondernemers, Unizo Heers uitbouwen tot een zeer dynamische afdeling waar het vuur brandt.”

“Mensen bij elkaar brengen, hen verbinden en hen laten samenwerken: dat is mijn missie”, aldus Dupain. “De nadruk ligt op kernversterking, want daar heeft Heers nood aan. De komende weken en maanden wil ik veel gesprekken voeren met ondernemers. Ik wil hen aantonen dat we hen beter en sterker kunnen maken. Ook de provinciale en nationale Unizo-structuur spelen daar een belangrijke rol in. Zij zetten mee de schouders onder de uitbouw van een sterke, lokale ondernemersvereniging”, besluit Eric Dupain.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.