Nieuws Limburg Eric Ignoul gaat opnieuw callcenter leiden

Eric Ignoul gaat opnieuw callcenter leiden

Eric Ignoul gaat opnieuw callcenter leiden

SNT Belgium, het callcenter dat onder meer in Hasselt de klantendienst van Luminus bevolkt, heeft Eric Ignoul aangetrokken als algemeen directeur. Daarmee keert Ignoul terug naar zijn oude liefde, aangezien hij zijn zakelijke strepen vooral verdiende als oprichter en bezieler van IP Globalnet (IPG). Tussen 2000 en 2008 bouwde hij IPG uit tot de marktleider in België. Na de verkoop moest hij een niet-concurrentiebeding respecteren van 3 jaar, waarin hij een aantal media-activiteiten opstartte en in Polen actief was voor de GIMV.

Voor LunaNu keert Ignoul dus terug naar de sector van de contact centers. De 52-jarige Hasselaar mag mee de groeistrategie uittekenen voor het Belgische luik van SNT. “Voor mij was dit een aanbod dat ik bijna niet kon weigeren,” zegt hij. “SNT is een professionele organisatie met heel wat groei-aspiraties. Het feit dat ik daarin een vooraanstaande rol mag spelen, was voor mij van doorslaggevend belang voor mijn beslissing.” Hij ziet nog heel wat potentieel in de sector. “En dat biedt ook perspectief op het vlak van tewerkstelling in onze sector, met name in Wallonië en Limburg.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.