Nieuws Limburg Erik Colemonts van Mercuri Urval naar Motmans

Erik Colemonts van Mercuri Urval naar Motmans

Erik Colemonts van Mercuri Urval naar Motmans

Transfer in het hr-landschap: Erik Colemonts, een aantal jaren aan het hoofd van Mercuri Urval Hasselt, heeft daar de deur achter zich dicht gedaan en de overstap gemaakt naar Motmans & Partners. Colemonts wordt er naast oprichter Geert Motmans, Liesbet Vandenrijt en de zopas aangekondigde Eric Meyers, de vierde partner.

“Erik en ik hebben altijd een goed contact gehad en konden altijd op een respectvolle manier concurrent zijn van mekaar”, zegt Geert Motmans. “We spraken al vaker over een samenwerking, maar om één of andere reden lagen de puzzelstukjes nog nooit op de juiste plaats. Vandaag is dat wel het geval.”

“Wanneer je elkaar al jaren bekijkt, en dan de dans geopend wordt, moet je uiteindelijk een keer samen de dansvloer op”, voegt Erik Colemonts er aan toe.

Motmans & Partners telt nu 20 medewerkers in de kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.