Nieuws Limburg Erik Schildermans stopt 15 miljoen in paardensport

Erik Schildermans stopt 15 miljoen in paardensport

Erik Schildermans stopt 15 miljoen in paardensport

Erik Schildermans, zaakvoerder van ES Tooling, ES Healthcare, en voorzitter van voetbalclub KSK Hasselt, gaat via zijn managementvennootschap ES Management 15 miljoen euro investeren in een centrum voor professionele ruiters en andere paardenliefhebbers. Hiervoor heeft Schildermans het voormalige recreatiedomein ’t Laer in Opglabbeek gekocht, dat hij zal ombouwen tot Sentower Park, een multifunctioneel hippisch centrum. Dat zal bestaan uit twee multifunctionele hallen met restaurant en shop, buitenpistes, paddocks, paardenstallen, een pub en een hotel. De initiatiefnemers hebben de doelstelling om er o.a. een trainingscentrum te maken voor West-Europese topruiters.

Schildermans verkocht in 2008 zijn bedrijf ES Tooling aan de Amerikaanse beursgenoteerde multinational Dentsply Company, maar staat er wel nog aan het roer. Het bedrijf verhuisde enkele jaren geleden van Beringen naar een nieuwbouw op de Research Campus in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.