Nieuws Limburg Ervaren rot kiest voor Limburgs trio

Ervaren rot kiest voor Limburgs trio

Ervaren rot kiest voor Limburgs trio

Priceless-IT, het Limburgse bedrijf dat alle soorten webtoepassingen en mobiele apps laat maken door een team van specialisten in Vietnam, verwelkomt met Guy Dullaert een nieuwe aandeelhouder in het kapitaal. Deze IT-veteraan (hij verkocht zijn bedrijf Emeritis in 2019 aan Deloitte) zal samen met Pascal D’Helft, Kurt Aerts en Bart Jansen de groeiversnelling bij Priceless-IT inzetten.

Priceless-IT, met zetel in Oudsbergen, is gespecialiseerd in het maken van websites, web-toepassingen en apps. Om een goede verhouding tussen prijs, kwaliteit en levertermijnen te garanderen, doet het Limburgse bedrijf voor de productie een beroep op Vietnamese vakspecialisten. Het team in Azië heeft intussen al 15 vaste mensen in dienst, die exclusief voor Priceless-IT de ontwikkeling verzorgen.

Zaakvoerders Pascal D’Helft en Bart Jansen kwamen eerder toevallig in contact met Guy Dullaert, die onmiddellijk gecharmeerd was door het concept van Priceless-IT. “Als voormalig eigenaar van technologisch adviesbureau Emeritis Belgium, ken ik de uitdagingen voor Belgische ondernemingen om nieuwe toepassingen snel, betaalbaar en met de nodige performantie opgeleverd te krijgen”, zegt hij. “Het verhaal van Priceless-IT biedt daar een perfect antwoord op. De technische specialisten in Azië worden vanuit België begeleid en aangestuurd door een gedreven team, zodat je een sterke formule krijgt om de IT-noden van onze bedrijven in te vullen.”

“Het was dan ook een logische stap dat ik mee zou participeren in dit jonge, beloftevolle bedrijf”, aldus nog Dullaert. “Te meer omdat de bestaande aandeelhouders te kennen gaven dat er zal ingezet worden op de uitbouw van de salesafdeling, en laat dat nu net mijn favoriete bezigheid zijn…” Met Jeroen Paulussen is alvast een eerste salesprofiel binnengehaald, een tweede volgt weldra en ook voor 2023 staan er nog aanzienlijke aanwervingen in België en Vietnam op de agenda.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.