Nieuws Limburg ESI, Encon, The Century, Kris Langers of 2Pharma?

ESI, Encon, The Century, Kris Langers of 2Pharma?

ESI, Encon, The Century, Kris Langers of 2Pharma?

Mark Decat van Essec (links) ontving de vorlge KMO Laureaat.

Na Damhert van Grete Remen in 2008 en telecom-groep Essec in 2010 (foto), gaat Unizo-Limburg opnieuw op zoek naar een provinciale KMO Laureaat. Voor deze de 2-jaarlijkse onderscheiding, die vroeger nog bekend was onder de naam Hermesprijs, zijn 5 bedrijven genomineerd: ESI-CIT Group (Kurt Hensen ), horecagroep The Century (Dimitri Beckers), ingenieursbureau Encon (Robin Bruninx ), 2Pharma (Sven Martens ) en betonboringen Kris Langers. De Limburgse laureaat stoot meteen ook door naar de nationale finale.

De Limburgse winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een evenement volgende donderdag in de Cosmodrome van Genk. Er staat ook een lezing op de agenda van dr. ir. David Dehenauw, weerman bij VTM en persoonlijk weer-adviseur van Richard Branson en de betreurde ballonvaarder Steve Fossett. (Meer info over deze avond: klik hier). De nationale uitreiking gebeurt op 7 december.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.