Nieuws Limburg Essec sluit contract van 1 miljoen met Mediahuis

Essec sluit contract van 1 miljoen met Mediahuis

Essec sluit contract van 1 miljoen met Mediahuis

Het telecombedrijf Essec met hoofdkantoor in Beringen gaat voor een miljoen euro apparaten leveren aan Mediahuis. Het gaat onder meer om tablets.

Essec Mediahuis is het samenwerkingsproject van Corelio (De Standaard-Het Nieuwsblad) en Concentra (Het Belang van Limburg-Gazet van Antwerpen). “Het akkoord met Mediahuis houdt ook in dat Essec zorgt voor de levering, plaatsing en opleiding en nazorg van de geleverde toestellen,” aldus mede-gedelegeerd bestuurder Luc Achten van Essec (zittend op de foto).

Voor beide partners gaat het om een win-winsituatie. “Omdat we de toestellen per duizend aankopen, kunnen we zorgen voor een erg scherpe prijs,” zegt Achten. “Bovendien kunnen wij deze lage prijzen ook voor onze eigen klanten hanteren.” Afhankelijk van het succes van de acties, kan Essec ook bijkomende toestellen leveren.

“Het is die bijkomende service in levering, logistiek en opleiding die ons voor dit project heeft doen kiezen voor Essec”, zegt Dominic Stas, directeur Mediahuis Limburg. “Essec neemt op deze manier heel wat werk van onze schouders.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.