Nieuws Limburg Essers neemt Duitse logistieker over

Essers neemt Duitse logistieker over

Essers neemt Duitse logistieker over

Transport- en logistieke dienstverlener H.Essers uit Genk heeft zopas het Duitse bedrijf Kammann Thermologistik overgenomen.

Kamman Transporte werd opgericht in 1999 door Jens Olivier Kammann en voerde oorspronkelijk enkel koeltransporten uit. Vanaf 2002 is het bedrijf zich gaan toeleggen op transporten voor de farmaceutische industrie, wat leidde tot de oprichting van Kamman Thermologistik in 2009 door Jens Olivier Kamman en Wolgang Waldow.

H.essersVoor H.Essers is dit een strategische overname ter verdere versterking van zijn activiteiten in de farma-logistiek en kan de positie in de regio van Frankfurt verder ontwikkeld worden.

De 41 medewerkers van Kamman Thermologistik en de vloot, bestaande uit 24 trekkers en 25 thermotrailers, worden integraal overgenomen door H.Essers. De zaakvoerders/oprichters van het bedrijf blijven ook na de overname actief.

In 2014 noteerde Kamman een omzet van 6 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.