Nieuws Limburg Essers neemt KDL en sponsoring Sven Nys over

Essers neemt KDL en sponsoring Sven Nys over

Essers neemt KDL en sponsoring Sven Nys over

Transportbedrijf H.Essers uit Genk heeft van de familie De Laet het bedrijf KDL Trans uit Vilvoorde (Cargovil) overgenomen. KDL Trans verzorgt de warehousing, distributie en installatie van elektronisch high-tech materiaal en computertoebehoren. De klanten zijn grote computermerken, maar ook particulieren en overheidsbedrijven. De overname van het bedrijf, dat 93 personeelsleden telt, past in de strategie van Essers om ook in deze sector te groeien. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze acquisitie ons in staat zal stellen verder te groeien op het vlak van transport en logistiek van hoogwaardige goederen,” zegt Ivo Marechal , CEO bij H.Essers. “We geloven dat we hierdoor onze positie in de markt op vlak van Value Added Logistics kunnen vergroten.”

Enkele leuke details: KDL is onder meer gespecialiseerd in het installeren van stemcomputers bij verkiezingen. Het bedrijf is ook sponsor van het Landbouwkrediet-KDL Cycling Team, waartoe onder meer Sven Nys en Sven Vanthourenhout behoren. Essers neemt ook de sponsorverplichtingen van KDL mee over.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.