Nieuws Limburg Essers, Nyrstar en Callexcell bekoren stagiairs

Essers, Nyrstar en Callexcell bekoren stagiairs

Essers, Nyrstar en Callexcell bekoren stagiairs

De logistieke dienstverlener H.Essers uit Genk is door de Limburgse studenten verkozen als beste stageplaats van de provincie. Kwamen in de buurt: Nyrstar in Overpelt en Callexcell in Sint-Truiden. De laureaten, geselecteerd uit een lijst met 180 nominaties, werden bekendgemaakt tijdens een ceremonie van de Stage Awards, die al voor de 12e keer werd georganiseerd door Voka Limburg en het provinciebestuur.

stagebedrijven vokaKTA2 Villers in Hasselt mag zich de beste stageschool noemen. Er waren ook nog prijzen voor de leerlingen die op hun stageplaats de beste indruk hadden nagelaten. De bedoeling van deze Stage Awards is om de brug tussen de schoolbanken en de werkvloer te verkleinen. Praktijkgerichte stages zijn nog steeds de beste manier om de verwachtingspatronen van beide partijen scherp te stellen en de overgang naar het actieve beroepsleven zo rimpelloos mogelijk te laten verlopen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.