Nieuws Limburg Essers onderzoekt 3 nieuwe overnames

Essers onderzoekt 3 nieuwe overnames

Essers onderzoekt 3 nieuwe overnames

De Limburgse logistieke groep H.Essers blijft op het overnamepad. Dat heeft CEO Ivo Marechal gezegd naar aanleiding van de afronding van de overname van Hessenatie Logistics. “Momenteel bestuderen we een drietal mogelijke overnames”, aldus Marechal. “Allemaal in de sectoren farma en gevaarlijke goederen. De sector farma blijft ook in de toekomst een belangrijke groeipool.”

H.Essers is momenteel ook bezig met de uitbouw van de activiteiten in Bulgarije en bestudeert een mogelijke vestiging in Servië. “Dat zijn geen brievenbusfirma’s”, zegt Ivo Marechal, “Zo hebben we in Roemenië bijvoorbeeld al ruim 500 mensen in dienst.”

H.Essers boekte vorig jaar een omzet van 310,9 miljoen euro. In 2009 was dat nog 284,7 miljoen euro en voor dit jaar wordt een omzet van 360,3 miljoen euro begroot.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.