Nieuws Limburg Essers ontfermt zich over Kabouter Plop en K3

Essers ontfermt zich over Kabouter Plop en K3

Essers ontfermt zich over Kabouter Plop en K3

De logistieke groep H.Essers uit Genk heeft een contract getekend om de opslag en het transport te gaan verzorgen voor alle goederen van Studio 100. Vanuit de vestiging in Wilrijk zullen alle pretparken Plopsa-pretparken bevoorraad worden door Essers. Ook de zaalshows zullen alle materialen aangeleverd krijgen vanuit het centrale depot. Bovendien zal Essers de merchandising van Bumba, Plop, Mega Mindy of K3 gaan beheren en verdelen.

De Genkse groep zal deze activiteiten ook internationaal uitrollen, aangezien Studio 100 na de overname van het Duitse E.M. Entertainment ook de Europese licenties heeft voor ‘merken’ als Pippi langkous, Lassie, Heidi, Maya de Bij, enzovoort.

De nog steeds familiale groep H.Essers beschikt vandaag over 850.000 m² magazijnoppervlakte, een vloot van 1.150 voertuigen en 3000 trailers die goed zijn voor 88 miljoen kilometer per jaar. Het bedrijf telt meer dan 3000 medewerkers. Naast de hoofdzetel in Genk heeft H.Essers eigen vestigingen in 10 landen. In 2011 realiseerde H.Essers een omzet van 360 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.