Nieuws Limburg Essers tekent in Zweden contract met Antwerpenaars

Essers tekent in Zweden contract met Antwerpenaars

Essers tekent in Zweden contract met Antwerpenaars

De logistieke groep H.Essers uit Genk en het bedrijf Fifthplay uit Antwerpen hebben in het Zweedse Malmö een contract ondertekend. H. Essers gaat in de toekomst pakketten voor Fifthplay samenstellen en rechtstreeks bij de klanten/patiënten van Fifthplay afleveren. Het contract is het eerste concrete resultaat van de 50-koppige handelsmissie die Limburgse bedrijven, zorginstellingen en academici vorige week ondernamen naar de Deens-Zweedse cluster Medicon Valley.

Fifthplay, onderdeel van de groep Niko, is specialist in het ontwikkelen van slimme oplossingen voor tehuizen en gebouwen op vlak van zorg, comfort en energie. Zo heeft het bedrijf een online platform ontwikkeld voor het op afstand monitoren van patiënten en zorgbehoevenden bij hun thuis. “We hebben tijdens deze missie kennis gemaakt met H. Essers,” zegt commercieel directeur Peter Van Vooren van Fifthplay. “Toen we begrepen dat we veel voor elkaar konden betekenen, hebben we meteen onze juristen in de thuisbasis aan het werk gezet om een contract op te stellen.”

Het contract werd op de laatste dag van de handelsmissie in Malmö nog ondertekend. “Wij gaan de pakketten voor Fifthplay in onze opslagruimtes samenstellen en bezorgen bij de mensen aan huis,” legt nieuwbakken ceo Gert Bervoets van H. Essers uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.