Nieuws Limburg Etienne Schreurs neemt groot IT-huis in Nederland over

Etienne Schreurs neemt groot IT-huis in Nederland over

Etienne Schreurs neemt groot IT-huis in Nederland over

De Limburgse ondernemer Etienne Schreurs, die met zijn SAGA Consulting ook het Hasseltse anaXis heeft ingelijfd, is nog steeds op het overnamepad. Scheurs kondigt immers aan dat hij samen met een vennoot het Nederlandse Provide Consultancy aan zijn portefeuille heeft toegevoegd. Niet de minste, want de Provide Group uit De Meern, die vooral IT’ers detacheert naar klanten, heeft zo’n 150 mensen in dienst.

“Dankzij de synergieën die er via het aandeelhouderschap van Provide Consultancy ontstaan, zetten we met SAGA Consulting Group een zeer belangrijke stap in de Nederlandse markt van projectsourcing en de ontwikkeling van maatwerksoftware”, licht Etienne Schreurs toe.

Etienne Schreurs, destijds als analist-programmeur gestart bij DAF in Eindhoven, heeft Saga Consulting Group op minder dan 10 jaar uitgebouwd tot een groep met 400 werknemers en een omzet van 36 miljoen euro. De onderneming heeft haar hoofdvestiging in Zaventem en beschikt daarnaast nog over vestigingen in Waver, Hasselt (anaXis) en Eindhoven.

Schreurs zegt overigens dat hij volgende week nog een andere overname in Nederland aan te kondigen heeft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.