Nieuws Limburg Euphony op de rand van het bankroet?

Euphony op de rand van het bankroet?

Euphony op de rand van het bankroet?

Met KRC Genk gaat het niet goed, maar met de voormalige hoofdsponsor Euphony mogelijk nog slechter. De voorlopige bewindvoerder heeft op basis van zijn bevindingen, een ‘dagvaarding in faillissementsverklaring’ bij de rechtbank ingediend. Dat komt erop neer dat de rechter binnen 14 dagen moet beslissen of Euphony al dan niet failliet is. Het bedrijf krijgt nog 2 weken de tijd om te bewijzen dat de al lang aangekondigde investeerder de centen heeft gestort. Zoniet is het waarschijnlijk over & out.

euphony krc genkIntussen blijven er heel veel zelfstandige verkopers van Euphony op hun geld wachten. Ook in Limburg waren er tal van mensen als doorverkoper actief. Volgens een aantal bronnen zouden ze al sinds de zomer van vorig jaar niet meer zijn betaald. In die periode kwamen de financiële problemen aan het licht, aangezien voetbalclub KRC Genk Euphony wegens betalingsachterstand aan de deur zette.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.